Update Corona vaccinaties 17-2-2021

Update Corona vaccinaties 17-2-2021

De datum voor de eerste groep patiënten de we zelf gaan vaccineren is bekend: vrijdag 26-2-2021 vanaf 14.00u. Dit betreffen de personen die geboren zijn in 1956 / 1957 en mensen met ernstig overgewicht (BMI hoger dan 40).  Ze worden gevaccineerd met het vaccin van Astra Zeneca. De tweede vaccinatie wordt gezet op dinsdag 11 mei 2021.

In de loop van deze week worden de uitnodigingen verstuurd! Voor de mensen met ernstig overgewicht (Body Mass Index hoger dan 40): neem contact op met de praktijk voor een aanmelding!

De organisatie van de Coronavaccinaties door de huisarts is een enorme logistieke klus, daar wij op verschillende momenten verschillende doelgroepen vaccineren. Daarom willen wij u vragen om alleen contact op te nemen met de praktijk als het echt niet lukt om op deze datum/ dit tijdstip de vaccinatie te komen halen.

In de uitnodigingsbrief staan de instructies voor het bezoek aan de praktijk én het tijdstip waarop u wordt verwacht. Tevens vindt u informatie over het vaccin en informatie over de opt-in toestemming (registratie bij het RIVM). Vergeet uw oproepkaart niet mee te nemen!

Over de vervolggroepen is nog niks bekend. Last minute krijgen wij informatie over welke groepen wanneer en hóe gevaccineerd worden. Dit heeft vooral te maken met landelijke/regionale leveringen en beschikbaarheid van de vaccins. Wij houden u zoveel mogelijk op de hoogte!Translate »
Call Now Button