Update Corona vaccinaties 12 februari – weg gaan starten!

Update Corona vaccinaties 12 februari – weg gaan starten!

Goed nieuws!  Op korte termijn gaan we zelf starten met het vaccineren van onze eigen patiënten met het vaccin van Astra Zeneca. Ook ons eigen personeel wordt hiermee ingeënt. We starten met de personen die geboren zijn in 1956 / 1957 en mensen met ernstig overgewicht (BMI hoger dan 40).  Vandaag zijn de vaccins besteld en worden eind volgende week geleverd. We zijn nu druk bezig met het voorbereiden van de vaccinatie op de praktijk.

In de loop van komende week worden de uitnodigingen verstuurd! Voor de mensen met ernstig overgewicht (Body Mass Index hoger dan 40): neem contact op met de praktijk voor een aanmelding!

Over de vervolggroepen is nog niks bekend. Last minute krijgen wij informatie over welke groepen wanneer en hóe gevaccineerd worden. Dit heeft vooral te maken met landelijke/regionale leveringen en beschikbaarheid van de vaccins. Wij houden u zoveel mogelijk op de hoogte!

Intussen: bekijk eens deze website: https://www.thuisarts.nl/corona/ik-denk-erover-om-prikken-tegen-corona-te-halenTranslate »
Call Now Button