Toon Hermans Huis Maastricht komt bij je thuis op 4 februari as.

Toon Hermans Huis Maastricht komt bij je thuis op 4 februari as.

Op 4 februari as om 10.00 uur organiseert het Toon Hermans Huis Maastricht in het kader van wereld kankerdag, een webinar over “ Hoe ga je om met angst en onzekerheid in deze tijd? “.

Als je te maken krijgt met kanker staat je leven op zijn kop. Of je nu zelf ziek wordt of iemand in jouw omgeving, kanker raakt ons allemaal. Al jaren biedt het Toon Hermans Huis een luisterend oor in een huiselijke omgeving voor iedereen die te maken krijgt met kanker. Ook al kunnen we nu geen mensen ontvangen in ons huis vol liefde en begrip, we zijn er wel voor onze gasten. Want kanker gaat ook nu gewoon door. En juist in deze tijden kunnen veel mensen wel een hart onder de riem gebruiken.

En als we geen gasten in ons huis kunnen ontvangen dan komen we gewoon bij de gasten “thuis”. Op 4 februari om 10.00 uur organiseren we, in het kader van wereld kankerdag, een webinar over hoe je om gaat met angst en onzekerheid in deze tijd.

Onze Life Changer, Pascale-Renée, verzorgt het webinar. Ze laat je zien hoe belangrijk het is om juist nu te kijken naar de dingen die er wel goed gaan in je leven. Je zult na het volgen van dit webinar direct merken dat jij je een stuk fijner voelt, een stuk minder angstig en onzeker bent en een stuk positiever in jouw schoenen staat. Ze laat je zien dat je de omstandigheden waarin je zit niet kunt kiezen, maar dat je wel kunt kiezen hoe jij ermee om gaat. Kom weer in je kracht en leer hoe je het negatieve kunt omdraaien naar iets positiefs, of zoals Johan Cruyf het zou zeggen: “Elk nadeel heb z’n voordeel!” Zodat je juist in moeilijke tijden toch nog de mooie dingen in je leven kunt ervaren.

Je kunt je gratis inschrijven voor het webinar via deze link: https://www.alifetimeofhappiness.com/hoe-ga-je-om-met-angst-en-onzekerheid-webinar of ga naar de site www.toonhermanshuismaastricht.nl

Voor meer informatie:

Toon Hermans Huis Maastricht: www.toonhermanshuismaastricht.nl

Life Changer Pascale-Renee: www.alifetimeofhappiness.com

Pascale-Renee: 06 28 655 755

 Translate »
Call Now Button