Speelgoedbank De Hoelahoep zoekt goed herbruikbaar speelgoed

Speelgoedbank De Hoelahoep zoekt goed herbruikbaar speelgoed

Speelgoedbank De Hoelahoep, een initiatief van welzijnsorganisatieTrajekt, wil goed herbruikbaar speelgoed doorgeven aan kinderen en hun ouders. Het gaat om gezinnen die het hard nodig hebben, maar dit zelf niet kunnen betalen.

Heeft u bruikbaar speelgoed over? Dan kunt u dit bij afgeven tijdens een van onze inzamelochtenden. Wij beoordelen ter plekke of het speelgoed wel of niet wordt aangenomen. Kapot of niet compleet speelgoed kunnen we niet aannemen en wordt teruggegeven. Wij kunnen bijna al het speelgoed goed gebruiken en doorgeven. Denk aan lego, Playmobil, buitenspeelgoed, constructiemateriaal, knutselmateriaal, spelletjes, babyspeelgoed, enzovoort.

Alles is welkom, behalve: knuffels, computergames, puzzels boven de 500 stuks, oude vergeelde boeken, reclame speelgoed van bijvoorbeeld Mc Donalds en dvd’s en cd’s.

U kunt uw speelgoed brengen naar Speelpan West. Het adres is: Sproetepad 20 in Malpertuis te Maastricht. Met de auto kunt u aan de achterzijde van het pand parkeren.
Wij zijn open voor het brengen van speelgoed iedere woensdag van 9.30 uur tot 12.00 uur en op vrijdag van 9.30 uur tot 11.30 uur.

Voor meer informatie over de Speelgoedbank kunt u terecht op de website van Trajekt: www.trajekt.nl onder het item Speelpan West.Translate »
Call Now Button