Per 1 juni in onze praktijk: praktijk voor logopedie LOGOS

Per 1 juni in onze praktijk: praktijk voor logopedie LOGOS

Met veel plezier en vol enthousiasme willen wij u laten weten, dat wij vanaf 1 juni 2021 in Huisartsenpraktijk Gulpen  een dependance openen.

Wie zijn wij?

Wij zijn LOGOS praktijk voor logopedie, Patricia Pistorius en Michelle Sauren beiden werkzaam in onze hoofdvestiging in Landgraaf.

Patricia is reeds meer dan 20 jaar werkzaam als logopedist in de vrije vestiging. Een gedreven, positief ingestelde vrouw, met oog voor de cliënten. Michelle is sinds 2 jaar werkzaam bij LOGOS. Zij is een jonge, enthousiaste, gedreven logopedist, met een groot hart.

Wij zijn beiden kundige all-round logopedisten, die vol overgave ons werk uitvoeren. Voor ons staat de cliënt altijd op de eerste plaats. Wij vinden het belangrijk, dat wij samen met  de cliënt, de ouders, maar ook met eventuele andere zorgverleners een team vormen rondom onze cliënt. Wij zijn van mening, dat we alleen dan het best mogelijke resultaat kunnen bereiken.

Wat willen wij u bieden?

Wij willen iedereen, van jong tot oud, graag goede, kwalitatieve zorg bieden met een persoonlijk karakter. Daarnaast vinden wij het fijn wanneer, wij korte lijntjes hebben met onze verwijzers, leerkachten, peuterspeelzaalleidsters, ib-ers. Kortom eigenlijk eenieder die bij onze cliënt betrokken is.

Persoonlijk kennismaken?

Wij zijn bereid om ons persoonlijk voor te stellen.  Voor vragen en/of opmerkingen mag u ook altijd contact met ons opnemen:  patricia@logoslandgraaf.nl of michelle@logoslandgraaf.nl . Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar op 06-18789840.

Aanvankelijk zullen wij op maandag zitting nemen in de huisartsenpraktijk in Gulpen. Na verloop van tijd zullen wij meerdere dagen per week in Gulpen aanwezig zijn.

Wij hopen op een fijne samenwerking.

Vriendelijke groetjes,

LOGOS praktijk voor logopedie

Patricia Pistorius

Michelle SaurenTranslate »
Call Now Button