Open dag bij Zorgboerderij Ransdalerveld op zondag 27 november 2022

Open dag bij Zorgboerderij Ransdalerveld op zondag 27 november 2022

Na 4 jaar geen open dag, organiseren we dit jaar weer een open dag!

Zondag 27 november bent u vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom op Zorgboerderij Ransdalerveld. Iedere keer weer een gezellig event, met informatie, producten en zelfgebakken vlaai. Dus mis het niet!

Neem deel aan een rondleiding, de imker vertelt over zijn vak en Bertha de koe kan geknuffeld worden, maak kennis met ons werk, de producten en kunstwerken van de zorgboerderij. Geniet van verse koffie of thee met onze zelfgemaakte wafels of vlaai. Of kiest u toch voor die heerlijke, stevige erwtensoep?

Zorgboerderij Ransdalerveld biedt begeleiding groep en behandeling voor ouderen en jong- dementerende bezoekers die zelfstandig wonen, maar niet meer in staat zijn zelf structuur en activering in hun leven te brengen. Zorgboerderij Ransdalerveld werkt samen met MeanderGroep Zuid-Limburg en de Coöperatie Limburgse Zorgboeren en beschikt over het kwaliteitskeurmerk voor zorgboerderijen. Meer informatie? Bel ons via 043 – 459 21 60 of kijk op onze website www.zbransdalerveld.nl.Translate »
Call Now Button