Newsflash januari 2020

Newsflash januari 2020

Beste bezoeker,

Het nieuwe jaar is van start. Huisartsenpraktijk Gulpen wenst u veel voorspoed en gezondheid voor 2020!

Graag informeren wij u over de laatste ontwikkelingen binnen onze praktijk:

  1. Wij zijn erg verheugd dat vanaf januari 2020 mevrouw R Hovestadt ons team van doktersassistentes is komen versterken! Renee werkt tevens bij Mosaderma als doktersassistente en heeft ook haar eigen zaak als huidspecialiste.
  2. Op 8 januari start mevrouw C Schreurs als co-assistent in onze praktijk. Als student geneeskunde loopt zij bij ons stage gedurende 8 weken. Zij ziet alléén patiënten onder supervisie van één van de huisartsen.
  3. E-Health…Wist u dat straks, in de zomer van 2020, alle Nederlanders eenvoudig hun medische gegevens via de huisarts digitaal moeten kunnen inzien en beheren? Wij zijn druk bezig om dit op ICT gebied mogelijk te maken. In de loop van het jaar willen we ook realiseren dat u online recepten kunt bestellen en afspraken kunt maken op het spreekuur van de huisarts.
  4. Als moderne praktijk gaan wij graag mee in de laatste ontwikkelingen, ook op het gebied van communicatie. Daarom is Huisartsenpraktijk Gulpen, naast Facebook, nu ook te vinden op Instagram (@hapgulpen)! Volgen maar!

Bezoek regelmatig onze website of de social media voor het laatste nieuws van onze praktijk.Translate »
Call Now Button