Praktijkinformatie

Missie en visie

Huisartsenpraktijk Gulpen, oftewel HAP Gulpen, is een dorpspraktijk in een modern jasje. Wij zijn respectvol naar elkaar en daarbij betrokken bij de patiënt, bereikbaar en servicegericht. Wij werken collegiaal samen in een klein team van huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners, én streven naar goede samenwerking met andere zorgpartners in de regio. Wij leveren deskundige zorg met oog voor kwaliteit, innovatie en doelmatige zorg.
.
In ons logo ziet u de rivier de Gulp, deze staat voor verbinding tussen huisarts en patiënt, verbinding tussen samenwerkende partners en verbinding tussen de omliggende dorpen in onze regio. De groene heuvel symboliseert middelpunt van ons dorp en het Heuvelland , medisch gekenmerkt door de levenslijn van het ECG.

Bereikbaarheid telefoon / E-health

De praktijk is elke dag telefonisch bereikbaar tussen 8.00u-12.30u en tussen 15.00u-17.00u. U kunt dan bellen voor het maken van een afspraak op één van onze spreekuren, vragen om medisch advies of andere vragen stellen aan de assistentes.
.
Tussen 12.30u en 15.00u is de praktijk vanwege administratie en overleg alleen bereikbaar voor spoedgevallen (keuze 1).

Via https://hapgulpen.uwzorgonline.nl kunt u online afspraken maken, herhaalrecepten bestellen, een medische vraag stellen en uw dossier in zien.

Herhaalrecepten

Herhaalrecepten kunt u aanvragen via onze receptenlijn. Bel ons telefoonnummer 043-450 10 25 en kies dan een 2 (of een 0 na 17.00u). U kunt de gehele dag uw medicatie bestellen. Daarnaast kunt u ook via deze website 24/7 uw herhaalmedicatie doorgeven. 
.
De aangevraagde recepten kunt u dan de volgende dag ná 16.00u ophalen bij de apotheek. Mochten wij vragen hebben over uw bestelling (bijvoorbeeld bij onduidelijkheden of wijzigingen) dan nemen wij contact met u op.

Spoed / Noodgeval

Bij spoed kunt u altijd terecht. Na een triage zal de assistente samen met de huisarts inschatten welke hulp nodig is: waar, wanneer en door wie.

Bij spoed: bel 043-450 10 25 en kies dan een 1.

Avond- nacht- en/of weekendzorg nodig?

Voor spoedzorg na tussen 17.00u-08.00u en de weekenden belt u met de Huisartsenpost Oostelijk Zuid Limburg: 045-5778844
.
Adres: Henri Dunantstraat 5, 6417 PC Heerlen

Waarneming bij vakanties/afwezigheid

Bij vakanties of afwezigheid door andere redenen wordt de praktijk waargenomen door Drs. Ruijters:
.
Rijksweg 29A
6271 AC Gulpen
Telefoonnummer: 043-4504400

WAARNEMING BIJ VAKANTIESAFWEZIGHEID Huisartspraktijk Gulpen

Toerisme

Ook voor toeristen is onze praktijk bereikbaar en beschikbaar voor medische ongemakken. Wij zullen u als passant inschrijven om u goed te kunnen helpen. Zo kunnen wij ook een verslaglegging sturen naar uw eigen huisarts.
.
Bel vooraf met onze assistente om te overleggen welke zorg door wie en wanneer nodig is. Bij het bezoek aan onze praktijk, neem altijd uw verzekeringspasje of –nummer mee!

Privacy

De AVG is de nieuwe wet ter bescherming van privacy en persoonsgegevens. In onze huisartsenpraktijk kunnen diverse persoonsgegevens van u verwerkt worden. Dit is noodzakelijk om u medisch goed te kunnen behandelen en nodig voor het financieel afhandelen van de behandeling.
.
Een toelichting en het privacyreglement van onze praktijk kunt u hier downloaden 

thuisarts

Heeft u een klacht?

Uiteraard doen wij allemaal ons best om u zo goed mogelijk te helpen. Bent u desondanks niet tevreden of heeft u een klacht, laat ons dit weten! Dan nemen we contact op en zoeken we samen naar een oplossing. Download dan onderstaand formulier en lever dit ingevuld in bij onze assistente of mail* naar info@hapgulpen.nl. Huisartsenpraktijk Gulpen is aangesloten bij de klachten- en geschillenregeling SKGE.
.
Klachtenformulier

 

*Let opindien u medische gegevens per mail verstuurd is dit niet altijd veilig! Ons mailadres en mailserver zijn beveiligd en voldoen aan de eisen van de AVG-wetgeving. Het verwerken van uw gegevens doen wij zorgvuldig en volgens de eisen van deze wet. 

Het versturen van gegevens per mail is uw eigen risico. Bij twijfel hierover kunt u het formulier ook bij de assistente afgeven. 

Inschrijven als nieuwe patiënt

Wilt u zich inschrijven als nieuwe patiënt in onze praktijk? Download dan het inschrijfformulier via onderstaande link en lever dit ingevuld in bij onze assistente. Of mail* naar info@hapgulpen.nl.
.
Inschrijfformulier Huisartsenpraktijk Gulpen

.Registration file HAP Gulpen

 

Wilt u zich uitschrijven uit onze praktijk?
.
Lever dan onderstaand formulier ingevuld in per mail* of bij onze assistente. Wij zorgen er dan voor dat uw medische dossier bij uw nieuwe huisarts terecht komt.
.
Toestemming uitschrijven

 

*Let opindien u medische gegevens per mail verstuurd is dit niet altijd veilig! Ons mailadres en mailserver zijn beveiligd en voldoen aan de eisen van de AVG-wetgeving. Het verwerken van uw gegevens doen wij zorgvuldig en volgens de eisen van deze wet. 

Het versturen van gegevens per mail is uw eigen risico. Bij twijfel hierover kunt u het formulier ook bij de assistente afgeven. 
Inschrijven Huisartspraktijk Gulpen
Translate »
Call Now Button