Hoe fit bent u? Doe een gratis fitheidstest!

Hoe fit bent u? Doe een gratis fitheidstest!

De gemeente organiseert fitheidstesten voor senioren!

Regelmatig bewegen en actief zijn hoort bij een gezonde leefstijl en zorgt ervoor dat u fit blijft. Hoe fit bent u?
In de maand november organiseert de gemeente Gulpen-Wittem gratis fitheidstesten voor senioren. Een fitheidstest bestaat uit een aantal eenvoudige testen die uw conditie, spierkracht en flexibiliteit meten. Op deze manier brengen wij uw lichamelijke gezondheid in beeld. Na afloop worden de resultaten van de test met u besproken en ontvangt u een beweegadvies.

De fitheidstest
De test inclusief advies duurt ongeveer drie kwartier. Het is de bedoeling dat u makkelijke kleding en sportschoenen aantrekt. De fitheidstesten worden afgenomen door sport- en beweegcoaches van de gemeente Gulpen-Wittem, Anneke Hoek en Franco Raga, in samenwerking met studenten Fysiotherapie.

Locaties

  • Wijlre Wielderhoes vrijdag 18 november 9.00-12.00
  • Mechelen A gen Sjoeel woensdag 23 november 13.00-16.00
  • Gulpen Gymzaal de Kindercirkel vrijdag 25 november 14.30-17.30

Inschrijving
Deelname is gratis. Meld u wel even aan. Schrijf u in voor een fitheidstest door een e-mail te sturen naar anneke@negen.nl.
Geef bij uw inschrijving door: uw naam, geboortedatum, de gewenste locatie/datum waarop u wilt deelnemen en eventuele bijzonderheden. Het is mogelijk een voorkeurstijd aan te geven. Wij proberen hier in de planning rekening mee te houden. U ontvangt vervolgens per e-mail het tijdstip waarop u verwacht wordt. Wij zien uw aanmelding graag tegemoet!

 

 Translate Ā»
Call Now Button