Gratis spreekuur over hulp en ondersteuning bij dementie

Gratis spreekuur over hulp en ondersteuning bij dementie

Het aantal mensen met dementie neemt snel toe. Bijna iedereen krijgt ermee te maken als patiënt of als naaste van iemand met dementie. Wilt u weten waar u dementie aan kunt herkennen? Heeft u vragen over dementie en de verschillende vormen? Bent u op zoek naar ondersteuning, informatie en/of begeleiding? Dan kunt terecht bij het gratis spreekuur van Hulp bij Dementie Maastricht en Heuvelland.

Het doel van Hulp bij Dementie is dat mensen met dementie en hun naasten de zorg en ondersteuning krijgen die nodig is om zo lang mogelijk prettig thuis te kunnen blijven wonen. De casemanager helpt bij het vinden en organiseren van deze hulp.

Neem contact op

Elke woensdag tussen 10:00 uur en 12:00 uur is er een casemanager aanwezig op het gemeentehuis in Gulpen. Hij of zij staat klaar voor het beantwoorden van uw vragen over dementie. In verband met corona werken we tot nader bericht op afspraak. Interesse? Neem contact op via telefoonnummers 06 – 83 91 39 67 of 06 – 83 04 55 56. Kijk voor meer informatie over Hulp bij Dementie op www.hulpbijdementie.nl.Translate »
Call Now Button