Eenmalige mogelijkheid tot vervroegde 2e coronavaccinatie AstraZeneca

Eenmalige mogelijkheid tot vervroegde 2e coronavaccinatie AstraZeneca

Het advies van de Gezondheidsraad om een termijn van 12 weken te hanteren tussen de eerste en tweede Coronavaccinatie met AstraZenaca is verlaten. We kunnen nu een interval van 6-14 weken aanhouden. Voor de mensen tussen 60-64 jaar die nog geen tweede prik hebben gehad, staat de tweede vaccinatiedatum gepland op dinsdag 20 juli.

Op verzoek van velen om, in verband met vakantie, eerder te prikken willen we gehoor geven door nog eenmalig een eerdere datum te plannen. Dit zal zijn op dinsdag 6 juli van 16.00u-17.00u. We hebben hiervoor slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar! Indien u 20 juli absoluut niet kunt komen voor de tweede prik, bel (043-450 10 25) of mail (info@hapgulpen.nl) dan even met de assistente, dan zetten we u op de lijst van 6 juli. Let op, deze prikdatum is onder voorbehoud, afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

De uitvoering van de coronavaccinaties is een behoorlijke logistieke klus: we moeten 11 vaccins halen uit 1 flesje, deze vaccins moeten binnen 7 uur gezet zijn, er moeten artsen en assistentes aanwezig zijn om de vaccinaties te zetten en te monitoren, bovendien loopt de drukke reguliere zorg ook door. Meld u daarom alléén aan voor de prikdatum op 6 juli als er écht geen andere mogelijkheid is om op 20 juli te komen.Translate »
Call Now Button