‼️Update Corona 27 maart ‼️

‼️Update Corona 27 maart ‼️

We begrijpen dat er veel informatie 💡 op u afkomt en er vele vragen zijn. Via de volgende links vindt u alle nuttige informatie over het Corona-virus:
 
Voorkomen besmetting? 👏: https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus/ik-wil-voorkomen-dat-ik-nieuwe-coronavirus-krijg
 
Mogelijk besmet?  https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus/ik-heb-mogelijk-nieuwe-coronavirus
 
Iemand thuis met klachten? 👨‍👩‍👧‍👦 https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus/ik-woon-bij-iemand-met-mogelijk-corona
Meer nieuws:

HAP / Coronacentrum Urmond

Vanaf donderdag 26 maart 2020 gaat de Huisartsenpost bij het Coronacentrum Urmond open. Een goed initiatief om alle patiënten met (de verdenking op) een infectie met het Coronavirus goed te kunnen blijven beoordelen en behandelen. Alle huisartsen uit Oostelijk en Westelijk Zuid-Limburg gaan hier diensten draaien om hun steentje bij te dragen. Dit komt naast de werkzaamheden in de eigen praktijk en de diensten op de reguliere huisartsenposten. Het kan dus zijn dat u niet door uw eigen huisarts geholpen wordt als u voor spoedvragen naar de praktijk belt en verwezen wordt naar Urmond!

Belangrijk is dat de eigen huisartsenpraktijk (overdag) en de Huisartsenpost OZL (buiten kantooruren) het centrale aanspreekpunt blijven en alleen zij u kunnen doorverwijzen naar het Coronacentrum of het ziekenhuis! Het is dus niet mogelijk om zonder overleg met de praktijk of de Huisartsenpost OZL het Coronacentrum te bezoeken.

Helaas betekent dit nog niet dat wij de reguliere zorg in onze praktijk weer kunnen oppakken maar we staan u bij vragen uiteraard graag telefonisch te woord!

Meer informatie over het virus vindt u ook op www.thuisarts.nl, check ook onze website en Facebook voor recente updates!Translate »
Call Now Button